Waarom het nieuwe seizoen van 4eVeR heel spannend wordt!

Terug naar overzicht

Onze vrienden van 4eVeR zullen helaas een tijdje van de beeldbuis verdwijnen. Het eerste seizoen zit erop en de fans blijven met veel vragen zitten. Niet getreurd, het tweede seizoen zal zeker heel veel antwoorden kunnen bieden. We sommen nog eventjes de belangrijkste punten uit de laatste aflevering op.

Zal Bart vrijkomen uit de gevangenis?
Welke beslissing zal de mama van Robin maken? En wat zijn de gevolgen hiervan?
Het leven van Robin zal er hoe dan ook niet makkelijker op worden.

Wat zal er gebeuren met de ouders van Emma?
Er lijkt maar geen einde de komen aan de ruzies bij Emma thuis en datgene waar Emma zo voor vreest lijkt stilaan werkelijkheid te worden… Gaan haar ouders scheiden?

Op de koop toe besluit Emma’s moeder dan ook nog om enkele dagen van huis te gaan. Wanneer zal ze terugkomen?

Krijgt de carrière van GA-1000 een duwtje in de rug?
Hoewel de andere vrienden van 4eVeR alleen maar tegenslagen te verwerken krijgen gaat het Gamil voor de wind. Hij mag zijn rap brengen bij MNM en Brahim geeft zijn carrière een duwtje in de rug. Benieuwd wat zijn nationale radio-oproep teweeg zal brengen…

Wat is er aan de hand met Antoinette?
Het ging de laatste tijd beduidend slecht met Antoinette en de emmer lijkt nu helemaal overgelopen te zijn. Ze is opgenomen in het ziekenhuis. Wat is er aan de hand? En wat betekent dit voor Bernadette?

Zal de papa van Lore nog komen opdagen?
Wanneer Lore aan de kathedraal afspreekt met haar vader en die uiteindelijk niet komt opdagen zijn onze vrienden er het hart van in. Hij laat een lief berichtje achter, maar zal dat genoeg zijn om het vertrouwen van Lore terug te winnen?

Gelukkig komt er een tweede seizoen en kunnen we weldra weer genieten van het wel en wee van onze vier vrienden in Mechelen. Wanneer het tweede seizoen nu juist te zien zal zijn, is helaas nog niet bekend.

Datum: 2 april 2017 om 18:44

Categorie: 4eVeR