Film D5R in première gegaan in Antwerpen

Terug naar overzicht

De Antwerpse vestiging van Kinepolis vormde vandaag het decor voor de première van de D5R-film. Tot en met woensdag bezoekt de cast verschillende cinema’s in Vlaanderen en daarna is de film in alle zalen te zien.

Honderden fans van de realistische fictiereeks D5R verzamelden vanmiddag in Kinepolis Antwerpen voor de première en het eerste castbezoek van D5R, de film. Jamie-Lee Six (Amber), Liandra Sadzo (Kyra), Angela Jakaj (Leyla), Thijs Antonneau (Vincent) en Sander Provost (Wout) poseerden samen met hun film-ster voor de aanwezige pers en fans.

In de film zien we hoe de vijf vrienden een benefiet organiseren om tegen te gaan dat hun geliefde vijver – hun ontmoetingsplaats – niet wordt omgebouwd tot een parking. Dat willen ze doen met de hulp van enkele BV’s, waaronder Regi, Ish Ait Hamou en Maureen. Regi en Maureen waren er vandaag ook bij in Antwerpen.

Première D5R

© Eyeworks

De komende dagen trekt de cast nog naar de Kinepolis-cinema’s in Brugge, Leuven en Oostende (19/2), Brussel en Hasselt (22/2). Voor de meeste castbezoeken zijn nog tickets verkrijgbaar. Vanaf woensdag 22 februari is de film te zien in alle Vlaamse cinema’s.

D5R was sinds september 2014 vier seizoenen lang te zien op Ketnet. Na 104 afleveringen is het dus tijd voor een film!

Foto’s

Kijk eens hoe ze schitteren op de première van D5R-film! ???

A post shared by Ketnet (@ketnet_be) on

De premiere was BEIRE! Dikke merci voor iedereen die gekomen is! ????

A post shared by Jamie-Lee (@jamieleesix) on

Jamie-Lee Six bracht haar vriend mee naar de première (foto: Showbizzsite)

Jamie-Lee Six en haar vriend

If you believe #d5r #d5rfilm

A post shared by Maureen Vanherberghen (@maureen_vanherberghen) on

Datum: 18 februari 2017 om 20:40

Categorie: D5R, D5R Film, Films