Ticketverkoop Throwback Thursday loopt als een trein

Terug naar overzicht

Er zijn al 10.000 tickets verkocht voor Throwback Thursday, het verjaardagsconcert voor 20 jaar Ketnet. Wie nog een staanplaats wil, is er aan voor de moeite. Voor het unieke evenement in het Sportpaleis zijn alleen nog zitplaatsen beschikbaar.

Al 10.000 van de ruim 19.000 beschikbare tickets zijn de deur uit. Bovendien zijn alle plaatsen in het sta-vak vlak voor het podium al bezet. Via Tele Ticket Service, het officiële verkoopkanaal, kan je dus geen staanplaatsen meer reserveren voor Throwback Thursday. Ook zitplaatsen zijn hoogstwaarschijnlijk gegeerd en nog beperkt beschikbaar. Snel zijn is dus de boodschap!

Gisteren kondigden Samson&Gert op MNM aan dat Ketnet voor zijn 20ste verjaardag een groots concert organiseert in het Sportpaleis, of Sportpladijs zoals Samson zei. Naast een optreden van Samson&Gert is er ook een afterparty met Ketnet-wrapper-van-dag-één Peter Van de Veire. De presentatie is in handen van Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll, die eveneens voormalige Ketnet-gezichten zijn.

Meer informatie vind je op throwback.be.

Datum: 16 juni 2017 om 14:32

Categorie: 20 jaar Ketnet, Throwback Thursday

Foto: © MNM