Ruben Degroote (Kadanza) vergezelt vriend Aaron in vaste cast 4eVeR

Terug naar overzicht

Het tweede seizoen van 4eVeR komt dit najaar op Ketnet. Een nieuw seizoen betekent ook enkele veranderingen. Eén van de veranderingen is dat Ruben Degroote mee in de vaste cast van de serie mag spelen. Daarmee vergezelt hij zijn goede vriend Aaron. 

Aaron Blommaert speelt Robin in de serie. Hij is heel erg blij dat zijn goede vriend Ruben mee in de vaste cast mag van het tweede seizoen. De twee kennen elkaar namelijk al een lange tijd. In 2013 deden ze samen mee aan Wie Wordt Junior 2013? met de boysband Ketz. Het jaar erop deden ze samen mee in de eerste editie van Kadanza. Sinds 2016 doen ze nu ook mee in 4eVeR.

Aaron: “Ik kan niet anders dan blij zijn met dit nieuws natuurlijk! Ruben is mijn beste vriend en dit is al het 3e project dat we samen doen en dat is meer dan fantastisch. Buiten dat proberen we regelmatig af te spreken met ons groepje en ons 2 komt dit er nog eens bij, dus blij zijn mogen we zeker ! 😉 “

In het eerste seizoen was Ruben al te zien als Steven, een nevenpersonage. Hij maakte vooral racistische opmerkingen naar Lore en haar zusje Rascha. Ruben was af en toe te zien in de serie. Maar met zijn vast contract dat de regisseur van 4eVeR hem heeft aangeboden, zal hij meer te zien zijn in de serie! 🙂

“Over wat Steven zal doen in het tweede seizoen, mag ik jammer genoeg nog niks vertellen. Maar ik beloof alvast dat het spannend zal worden en dat jullie moeten kijken,” zegt Ruben.

Ook leuk om te lezen van 4eVeR:

Waarom het nieuwe seizoen van 4eVeR heel spannend wordt!

4eVeR - seizoen 2: vanaf dit najaar op Ketnet.

Datum: 28 augustus 2017 om 11:38

Categorie: 4eVeR

Foto: © Ruben Degroote