Extra Throwback Thursday-concert door overweldigend succes

Terug naar overzicht

Vorige week deden Samson en Gert tijdens Marathonradio op MNM de aankondiging dat Ketnet 20 jaar wordt en dat viert met een uniek concert. In een mum van tijd waren de tickets uitverkocht.

Ketnet en Studio 100 kondigen daarom met veel plezier aan dat er een tweede concert komt op woensdag 29 november. De nostalgische fans die zich op de wachtlijst hebben gezet kunnen dus nu hun ticket verzilveren. Zaterdag 24 juni om 9 uur gaat de rest van de tickets in verkoop voor het grote publiek.

Steven Van Herreweghe, Sofie Van Moll en Samson en Gert zullen ook hier van de partij zijn om de Ketnetters van toen mee te nemen op een nostalgische reis. We hebben echter nog heel wat grote namen in petto die we later zullen bekend maken.

Steven Van Herreweghe is alvast zeer enthousiast om het publiek van vroeger niet één maar twee keer te mogen ontvangen in het Sportpaleis. Hij nodigt ook graag een speciaal iemand uit voor de verjaardagsshow van Ketnet… Op 4 september 1998 kreeg hij namelijk een bijzondere postkaart toegestuurd..

Het evenement #Throwback Thursday in het Sportpladijs is een co-productie met Studio 100 en is het eerste van een resem initiatieven ter gelegenheid van deze verjaardag. Dit najaar staan er ook initiatieven voor de Ketnetters van nu gepland.

Datum: 23 juni 2017 om 10:24

Categorie: 20 jaar Ketnet, Throwback Thursday

Foto: © VRT

Bron: Persbericht Ketnet