Charlotte Leysen neemt dit najaar afscheid als Ketnet-wrapper

Terug naar overzicht

Vandaag was Ketnet-wrapper Charlotte Leysen op bezoek bij Marathon-radio bij MNM daar kondigde ze aan dat ze dit najaar stopt als Ketnet-wrapper. Samen met de Ketnetters gaat ze op zoek naar een geschikte opvolger.

Die zoektocht zal dit najaar te zien zijn op Ketnet. Charlotte neemt nog niet meteen afscheid en zal deze zomer nog de presentatie van de Ketnet Zomertour voor haar rekening nemen.

Charlotte Leysen:
Het zal me altijd bijblijven: de dag waarop ik door de Ketnetters verkozen werd als hun nieuwe Ketnet-wrapper. Wrapper zijn, het is iets heel uniek, een droomjob. Als klein meisje herinner ik me nog hoe hard ik opkeek naar de wrappers. Ik vind het dan ook een ongelofelijke eer dat ik deze prachtige rol 8 jaar op mij heb mogen nemen en kinderen op een speelse manier heb mogen helpen opgroeien.

Charlotte Leysen werd in 2011 door de Ketnetters gekozen als Ketnet-wrapper. Voor het eerst in de geschiedenis van Ketnet kozen de Ketnetters toen zelf hun nieuwe Ketnet-wrapper. Ze presenteerde ook programma’s als Goed Gezien! en Kingsize Live, was het gezicht van de eerste editie van de Move tegen pesten en speelde de hoofdrol in Ketnet Musical: Kadanza. De afgelopen jaren maakte ze ook deel uit van De KetnetBand.

Ketnet start dit najaar met een zoektocht naar een nieuwe wrapper. Kandidaten vinden alle informatie op wordwrapper.be.

Charlotte Leysen:
Voor elke deur die sluit, gaat er een nieuwe open. Ik kijk alle avonturen tegemoet! Met heel veel zorg en plezier ga ik na de zomer samen met de Ketnetters nog op zoek naar een nieuwe wrapper. En dan is de cirkel rond, en kan ik zowel de Ketnetters als mijn Ketnet-collega’s vanuit de grond van mijn hart bedanken voor alle mooie herinneringen. Die draag ik voor altijd in mijn hart.

Ketnet is al 21 jaar een kweekvijver voor talent. Steven Van Herreweghe presenteerde als ‘wrapper’ de eerste Ketnet-uitzending. Hij vomde samen met Ianka Fleerackers, Gitte Van Hoyweghen en Sven Ornelis het eerste wrappers-kwartet. Na hen volgen nog tal van nieuwe gezichten, van wie er een heel aantal op dit moment nog actief zijn in de media. Ketnet bleek de afgelopen 21 jaar dan ook de perfecte springplank naar een verdere carrière in de media. Enkele andere voorbeelden: Peter Van de Veire, Staf Coppens, Jelle Cleymans, Erika Van Tielen, Britt Van Marsenille, Niels Destadsbader …

Datum: 17 juni 2019 om 16:57

Categorie: Wrappers

Foto: © VRT

Bron: VRT