Thomas

Thomas Van Achteren vervoegde het wrappersteam op 31 mei 2015. Tijdens een spetterende King Size Party werd hij voorgesteld aan de Ketnetters. Hij is geboren op 3 september 1995 en studeert grafische en digitale media. Thomas houdt van pizza, films kijken en natuurlijk muziek. Hij speelt al vanaf zijn 8e gitaar.

In 2009 haalde hij samen met Tim Tielemans de finale van Junior Eurosong. Het jaar daarop waren ze ook te zien in KetnetPOP. Ondertussen speelde Thomas ook basgitaar in een groepje dat ondertussen uitgroeide tot de populaire pop-rockband Bandits.

Thomas

Thomas Van Achteren vervoegde het wrappersteam op 31 mei 2015. Tijdens een spetterende King Size Party werd hij voorgesteld aan de Ketnetters. Hij is geboren op 3 september 1995 en studeert grafische en digitale media. Thomas houdt van pizza, films kijken en natuurlijk muziek. Hij speelt al vanaf zijn 8e gitaar. In 2009 haalde hij samen met Tim Tielemans de finale van Junior Eurosong. Het jaar daarop waren ze ook te zien in KetnetPOP. Ondertussen speelde Thomas ook basgitaar in een groepje dat ondertussen uitgroeide tot de populaire pop-rockband Bandits.

Foto

Algemene informatie

 • Volledige naam

  Thomas Van Achteren

 • Geboortedatum

  3 september 1995

 • Wrapper sinds

  31 mei 2015

 • Kenmerken

  houdt van pizza, films kijken en muziek

 • Bekend van

  King Size Party, Junior Eurosong 2009, KetnetPOP, Bandits

Andere wrappers