Thijs uit D5R lanceert eerste videoclip ‘Wij zijn magisch’

Terug naar overzicht

De aanhouder wint. Thijs Antonneau (Vincent in D5R) blijft niet stil na het stopzetten van D5R. Hij gaat voluit voor zijn zangcarrière. Zo heeft hij juist zijn eerste nieuwe single en videoclip uitgebracht: Wij zijn magisch.

Begin 2016 bracht Thijs onder de artiestennaam Artie Blue het nummer Take it out uit. Dit nummer viel in smaak bij velen, maar na het nummer viel er een stilte. Thijs probeerde via crowdfunding geld in te zamelen om een cd te kunnen maken, aangezien daar veel geld voor nodig is. Helaas lukte het niet om de gehoopte 20.000 euro in te zamelen.

Thijs is in maart van dit jaar in zee gegaan met het platenlabel Absolute P Entertainment. Hij gaat nu verder onder een nieuwe artiestennaam: T.J Antonneau. De eerste twee letters staan voor Thijs Jules, een verwijzing naar zijn voornamen.

Zijn nieuwste single heet dus Wij zijn magisch. Thijs waagt zich daarmee voor het eerst aan een Nederlandstalig nummer. De opnames van de videoclip vonden plaats in het station van Luik. We wensen Thijs nu veel succes met zijn zangcarrière! Hieronder kan je zijn videoclip bekijken.

Datum: 1 september 2017 om 12:55

Categorie: D5R, Nieuws

Foto: © Thijs Antonneau