Helden

In Helden steken vier jonge durfallen week na week allerlei fantastische stunts in elkaar. Nico, Sieg, Benni en Dempsey gaan geen enkele uitdaging uit de weg en nemen de Ketnetters mee op hun halsbrekende avonturen. De wildste ideeën, de zotste toeren, de strafste stoten: de vier helden beginnen er zonder verpinken aan. En ze slagen er nog in om ze te realiseren ook. Spanning en plezier gegarandeerd in dit geweldige programma dat wetenschap en techniek op een speelse manier verzoent met kwajongensstreken.

Is er iets dat je altijd al hebt willen doen, maar nooit durfde? Wel, de vier helden in het gelijknamige programma durven het wel. Meer nog: Sieg, Nico, Maureen en Dempsey doen er altijd een schepje bovenop en laten de Ketnetters meegenieten van op de eerste rij.

Hoe lanceer je een zelfgemaakte raket? Hoeveel ballonnen heb je nodig om iemand te laten zweven? Wat moet je doen om een echte kruisboog te maken? Hoe knutsel je zelf een hovercraft in elkaar? Telkens bundelt het viertal de krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Het strand, de tuin van de buren of het veld van boer Flink: geen enkele plek is nog veilig voor de stunts van de jonge waaghalzen. Ze leggen ook uit hoe ze hun huzarenstukjes voor elkaar hebben gekregen: een beetje techniek en wetenschap dus, maar vooral veel fun. En het mag duidelijk zijn: don’t try this at home! Laat dat maar over aan de Helden.

Foto: © Hotel Hungaria - SB