De Ketnet-Arena

Om de Ketnetters optimaal te informeren over de twee grootste evenementen van de Sportzomer presenteert Ketnet tijdens het EK Voetbal (vanaf de achtste finales) en de Olympische Spelen een dagelijks ochtendshow: De Ketnet-Arena.

Het programma wordt, net zoals de Ketnet-Wrap, uitgezonden vanuit een pop-up-studio. Er is een dakterras en een gezellige sportieve zit- en praathoek. Daarnaast ligt ook een voetbalterrein met een atletiekpiste errond, zodat de wrappers, hun gasten en het jongerenpubliek zich ook zelf sportief kunnen uitleven.

EK Voetbal (26 juni tot 11 juli)

Tijdens het EK Voetbal besteden de wrappers al van bij de start op 10 juni extra aandacht aan de voetbalactualiteit in Frankrijk, en dan vooral aan de prestaties van de Rode Duivels. Maar vanaf zondag 26 juni (de 8ste finales) tot maandag 11 juli steken ze een tandje bij. De wrappers Leonard Muylle of Charlotte Leysen blikken dan in de ochtendshow De Ketnet-Arena terug op de matchen van de voorbije dag. Ze ontvangen ook telkens een centrale gast en een publiek van enthousiaste jonge voetbalfans. Tussen de reportages en de gesprekken door is er ook tijd om een balletje te trappen op het huisterrein van de Ketnet-Arena.

Olympische Spelen (6 tot 21 augustus)

Tijdens de Spelen wordt het magazine afwisselend gepresenteerd door alle wrappers. Het is een mix van actua, sportweetjes en spel. De nadruk ligt op de prestaties van onze landgenoten in Rio, maar uiteraard is er ook aandacht voor de andere atleten. De wrappers ontvangen in de ochtendshow ook gasten, van sportende Ketnetters tot bekende en minder bekende mensen uit de sportwereld.

Foto: © VRT

Bron: Persbericht Ketnet