Opnames NIEUW seizoen D5R gestart!

Terug naar overzicht

Woensdag zijn de opnames begonnen van het vervolg van de populaire tienerreeks ‘D5R’. Na het succes van de eerste vier seizoenen op Ketnet, de boeken en meer dan 100.000 bezoekers voor de langspeelfilm, werkt Warner Bros ITVP België momenteel aan nieuwe opnames voor een vervolg van ‘D5R’, voor een iets ouder publiek dan de Ketnetters.

Kyra, Amber, Vincent, Wout en Leyla hebben de middelbare schoolbanken in Vilvoorde verlaten en zijn klaar om verder te studeren. Ze trekken alle vijf naar Gent waar ze elk hun eigen keuzes maken..
Het verhaal
‘D5R’ is een realistische fictiereeks over vijf tieners die elkaar kennen van school, maar daarbuiten ook onafscheidelijk zijn. Hun levens, karakters en verhalen zijn letterlijk uit het leven gegrepen. Nu ze de middelbare school in Vilvoorde hebben afgemaakt, trekken ze met heel de groep naar Gent om er verder te gaan studeren. Het lijkt een droom die uitkomt, maar samenleven en zelfstandig worden blijkt moeilijker dan gedacht.

De cast
De originele cast van D5R blijft integraal op post: Angela Jakaj (Leyla Akbel: 17), Liandra Sadzo (Kyra Dilen: 18), Sander Provost (Wout Fransen: 18), Thijs Antonneau (Vincent Deprez: 18) en Jamie-Lee Six (Amber Vossaert: 18).

‘D5R’ is een reeks geproduceerd door Warner Bros ITVP Belgium in samenwerking met Telenet, MNM, C&A en ondersteund door de Belgische tax-shelter.

De serie zal dit najaar beschikbaar zijn op Play van Telenet en later via MNM.

!! UPDATE (13 december 2018) !!

Het nieuwe seizoen is vanaf nu beschikbaar via Yelo Play van Telenet. Hiervoor heb je een abonnement nodig van Telenet. Binnenkort zal de serie verschijnen via het YouTube-kanaal van MNM.

 


Datum: 4 oktober 2018 om 19:54

Categorie: D5R

Foto: © @TJofficial op Twitter

Bron: Telenet