#LikeMe zingt Diep van Get Ready!

Terug naar overzicht

Vandaag kunnen de Ketnetters opnieuw genieten van een gloednieuwe aflevering van #LikeMe, de nieuwe fictiereeks van Ketnet met een hoog musicalgehalte.

In de derde aflevering, #PAPARAZZI, brengt de vader van Vince én nieuwe bondscoach van het Belgisch elftal een bezoekje aan de school. Dat resulteert in heel wat nervositeit bij iedereen, en niet in het minst bij directeur Wolfs. Caro heeft het gevoel dat de klastitularis, meneer Botty, een wel heel vervelend geheim heeft.

Net als in de voorbije afleveringen kwamen ook in #PAPARAZZI een aantal bewerkingen van Nederlandstalige en Vlaamse klassiekers aan bod. De nummers uit de derde aflevering zijn niet de minste en zullen velen ongetwijfeld bekend in de oren klinken: Dit is de allereerste keer van Rita De Neve en Diep van Get Ready!.  Ontdek hieronder de originele versie en de nieuwe versie van de cast van #LikeMe.

Get Ready!: Diep

Jimmy, Glenn, Koen en JM van Get Ready! slaagden er in de jaren ’90 in om vele harten sneller te doen slaan met hits zoals Vuur en Marjolein. De Vlaamse boysband werd in 1995 opgericht en scoorde in 1996 haar eerste grote hit met Diep. Dat nummer werd speciaal voor #LikeMe in een nieuw jasje gestoken.

“De bewerking van Diep is echt tof gedaan! Het is een combinatie van nostalgie en toch tegelijk iets nieuws. Heel leuk om te horen.”
Jimmy Samijn, Get Ready

Diep van Get Ready! was een nummer dat bovenaan onze lijst van klassiekers stond. Hoewel de groep menig vrouwen- én mannenhart sneller deed slaan in de jaren ’90, denk ik dat Get Ready! vandaag eerder onder de categorie ‘foute muziek’ valt. Daar wilden wij graag verandering in brengen! Muzikaal zit het nummer sterk in elkaar. Dat, in combinatie met nieuwe jonge stemmen en een fris eigentijds arrangement, levert volgens ons de ultieme sound op om een nieuw publiek opnieuw te doen zwijmelen.”
Thomas Van Goethem, bedenker van #LikeMe

Rita De Neve:  Dit is de allereerste keer

Dit is de allereerste keer is de grootste hit van Rita De Neve. Het nummer uit 1971 scoorde bijzonder goed in Vlaanderen en wordt tot op de dag van vandaag nog vaak gedraaid op feestjes en fuiven. Dit is de allereerste keer is een cover van Giramondo, een nummer van de Italiaanse zanger Nicola di Bari.

Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen (gratis) herbekijken samen met heel wat extra’s: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe.

Datum: 28 januari 2019 om 12:21

Categorie: Geen categorie