Ketnet onthult nieuwe programma’s en seizoenen tijdens Kick-off

Terug naar overzicht

Vanochtend ontdekten de Ketnetters in primeur welke nieuwe programma’s ze dit najaar op Ketnet mogen verwachten. Tijdens de Kick-off televisieshow kregen de wrappers bezoek van dé gezichten van het najaar.

Net zoals vorig jaar werd tijdens de Ketnet Kick-off bekend gemaakt welke nieuwe programma’s de komende maanden op televisie te zien zullen zijn. Ketnet presenteert dit najaar niet alleen nieuwe programma’s, ook bestaande successeries zoals 4eVeR en Nachtwacht komen weer op het scherm met nieuwe afleveringen.

Nieuwe programma’s

Ketnet Musical: Team U.P.

Al voor het vierde jaar op rij slaan Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een nieuwe editie van Ketnet Musical. Niemand minder dan Ketnet-wrapper Sander Gillis zal zijn zangtalent tonen in Team U.P.

Op maandag 9 oktober start het nieuwe seizoen van Ketnet Musical op Ketnet en Ketnet.be. Net zoals de voorbije jaren gaan we op zoek naar talent in Vlaanderen. De Ketnetters komen in verschillende afleveringen te weten wie de cast wordt van Team U.P. en zien de cast aan het werk tijdens een ‘bootcamp’. Later dit najaar ontdekken de kijkers tijdens 1 grote televisieshow -gepresenteerd door Tatyana Beloy- wie welke sprekende rol mag vertolken. De tweede volwassen hoofdrol naast Sander Gillis wordt later dit najaar bekendgemaakt.

Ketnet Musical: vanaf maandag 9 oktober op Ketnet

Sturmtroopers

In Sturmtroopers trekt Nico Sturm er met zes Ketnetters op uit om een antwoord te zoeken op een aantal knotsgekke vragen. Kan je spaghetti koken in een wasmachine? Kan je een saté bakken op een strijkijzer? Sturmtroopers pakt 18 van die vragen aan. Nico rekent daarvoor op de fantasie en de creativiteit van zijn Sturmtroopers.

Sturmtroopers: vanaf maandag 16 oktober op Ketnet

Nieuwe afleveringen

Ghost Rockers

Het vierde en laatste seizoen van Ghost Rockers is al volop aan de gang. Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en Alex nemen het dit seizoen op tegen de mysterieuze Klaverkoningin. De Ghost Rockers worden vertolkt door Juan Gerlo (Jonas), Tinne Oltmans (Mila), Marie Verhulst (Charlie), Wout Verstappen (Alex) en Elindo Avastia (Jimmy).

Ghost Rockers: van maandag tot en met donderdag rond 17.25 uur op Ketnet

Nachtwacht

Nachtwacht is vandaag gestart met het derde seizoen. Nachtwacht is een fictiereeks over drie tieners met bovennatuurlijke krachten die in het ogenschijnlijk stille dorpje Schermeer de strijd aanbinden met allerlei kwade wezens uit de onderwereld. De drie tieners zien er op het eerste gezicht doodgewoon uit, maar eigenlijk zijn ze zelf ook mythische wezens: de slimme vampier Vladimir (Louis Thyssen), de toverelf Keelin (Celine Verbeeck) en de stoere weerwolf Wilko (Giovanni Kemper).

Nachtwacht: vanaf zondag 14 september iedere zondag een nieuwe aflevering rond 08.45 uur op Ketnet

4eVeR

Het tweede seizoen van 4eVeR start op maandag 2 oktober. 4eVeR volgt het wel en wee van de vier vrienden en hun gezin. De gezinnen zijn verschillend van samenstelling en achtergrond. Emma (Rani Van Damme), Lore (Sofie Bulckens), Gamil (Amir Motaffaf) en Robin (Aaron Blommaert) zijn kind aan huis bij elkaar. Ze volgen dezelfde richting op school of hebben dezelfde hobby. Ze verschillen van karakter en temperament, maar er zijn drie dingen die hen binden: hun vriendschap, de relatie tussen de verschillende families, en de buurt.

4eVeR: vanaf 2 oktober van maandag tot en met donderdag rond 19.35 uur op Ketnet

Generatie K XL

Vanaf de herfstvakantie is Kristel Verbeke opnieuw te zien op Ketnet in Generatie K XL. Kristel gaat in deze documentaires langs bij kinderen in een niet alledaagse situatie. Zo gaat ze onder meer op bezoek bij een gezin met twee mama’s en bij een meisje met het syndroom van Down.

Generatie K XL: vanaf zondag 5 november op Ketnet

Superbrein

In het tweede seizoen van Superbrein brengt Lieven Scheire opnieuw kinderen op speelse wijze in contact met wetenschap en techniek. Samen met zijn assistent Proefkonijn en drie teams leeft hij zich uit met spannende wetenschappelijke proeven, gekke experimenten en verrassende weetjes.

Superbrein: vanaf zaterdag 21 oktober op Ketnet

Karrewiet en Kingsize Live

De Ketnetters kunnen dit najaar ook rekenen op een aantal vaste waarden. De dagelijkse afspraken met de Ketnet-Wrap en Karrewiet blijven. De zondagochtend is ook dit najaar niet te missen met Kingsize Live op zondag.

Karrewiet: van maandag tot vrijdag om 18.10 uur en dagelijks twee updates in de Karrewiet-app
Kingsize Live: elke zondag om 8.25 uur

In ons fotoalbum vind je meer foto’s.