Ketnet Musical Box met drie musicals te koop

Terug naar overzicht

Ketnet Musical telt ondertussen al drie musicals: Kadanza, Kadanza T2gether en Unidamu. Deze drie dvd’s zijn nu verzameld op één grote verzamelbox: ‘Ketnet Musical Box‘. Zo kan je de drie musicals veel voordeliger kopen. 

Junior Musical – Kadanza

Lisa beleeft de tijd van haar leven op het danskamp. Al op de eerste dag wordt ze verliefd op Jasper. Maar wanneer Cornelia Blok, de kampleidster, de jongens en de meisjes ’s nachts samen betrapt, deelt ze hen op in twee aparte kampen. Gescheiden door een rivier. Betekent dit voor Lisa en al de andere kampleden het einde van een superleuke dansvakantie?

Junior Musical Kandanza is een wervelende musical met de grootste hits uit meer dan 10 jaarJunior Eurosong. Met o.a. Charlotte Leysen van Ketnet, Giovanni Kemper (finalist So You think You Can Dance) en LoesVan den Heuvel!

Ketnet Musical – Kadanza T2gether

Kadanza Together gaat over twee jongerenkampen die toevallig op hetzelfde moment en op hetzelfde kampterrein plaatsvinden: een muziekkamp en een danskamp. De zangers en dansers kunnen elkaar niet luchten en dat betert er niet op wanneer een meisje uit de dansgroep en een jongen uit het zangkamp verliefd op elkaar worden.

Op de koop toe moet de kampleider aan het einde van de week beslissen welk van de twee kampen volgend jaar opnieuw mag doorgaan en welk niet. Het wordt een strijd tussen zangers en dansers. Komen beide groepen dichter bij elkaar of blijft onbekend onbemind?

 

Ketnet Musical – Unidamu

Een mysterieus fantasy-verhaal waarin alle muziek uit de gewone wereld verdwijnt naar Unidamu, een wonderlijke plek waar je geweest moet zijn om het te geloven. De kleine Max komt terecht in die wereld en wil de muziek opnieuw naar de gewone wereld krijgen. Maar of hij daarin zal slagen? Met in de volwassen hoofdrollen: Herman Verbruggen & wrapster Sien.

 

Datum: 9 november 2017 om 19:13

Categorie: Junior Musical - Kadanza, Ketnet Musical - Kadanza Together, Ketnet Musical - Unidamu

Foto: © VRT