Ketnet Video

Terug naar overzicht

Foto © VRT

Tekst: VRT

Ketnet wil er altijd en overal zijn voor de kinderen, en dus ook op de mobiele media. Dat is de derde pijler in de 360°-strategie van het net. Kinderen vinden stilaan maar zeker ook hun weg naar de mobiele media. Ouders geven hun tablet of smartphone makkelijk door aan hun kinderen en mobiele platformen worden ook in het onderwijs steeds vaker gebruikt. Ketnet wil de kinderen ook daarin mediawijs maken.

KetnetVideo is online op korte tijd uitgegroeid tot een enorm succes. Dagelijks (her)bekijken meer en meer kinderen hun favorieteprogramma’s via ketnet.be: goed voor 5% van de totale kijktijd op Ketnet tv. En voortaan kunnen de kinderen alle programma’s uitKetnetVideo bekijken waar en wanneer ze maar willen op hun tablet, in eerste instantie op iPad, maar binnenkort ook op Android-tablets.

De Elfenheuvel, I-Fan, Samson & Gert, Zingaburia, … kortom allekleppers van Ketnet zijn beschikbaar via de app. Maar ook de kleinsteKetnet-kijkertjes zullen lang zoet zijn met de avonturen van Kaatje, Bumba, Dobus, Musti en meer. Bovendien kunnen de kinderen met de KetnetVideo-app muziekclips van hun favoriete artiesten bekijken en naar Ketnet Hits luisteren, de radio van Ketnet.

De app is helemaal ontwikkeld op kindermaat, met een makkelijke en zeer visuele navigatie, zodat zelfs de kleinste kinderenprobleemloos hun favoriete programma kunnen terugvinden. De filmpjes kunnen ook lokaal worden opgeslagen, zodat de kinderenook zonder 3G- of wifi-verbinding kunnen kijken en luisteren. Onderweg in de auto, in de wachtzaal van de dokter, of gewoonergens op visite: vanaf nu is Ketnet er werkelijk overal.

Algemene informatie

  • Verschijningsdatum

    10 april 2012

  • Beschikbaar op

    Deze app was op iOS en Android te downloaden, maar is niet meer verkrijgbaar.

  • Prijs

    €2,99