Jaaroverzicht 2011

Wanneer werd Charlotte verkozen tot nieuwe Ketnet-wrapper? Je zal het misschien niet meer weten, maar dat was op 23 april. Deze en nog veel meer leuke weetjes in dit jaaroverzicht!

Februari

14 februari wrapte Kobe Van Herwegen voor de laatste keer bij Ketnet, nu werkt hij bij Studio 100 en werkt hij mee aan de programma’s van Studio 100 en het is niet ondenkbaar dat we Kobe binnenkort terug op Ketnet zien want hij zal ook in de Studio 100-programma’s meespelen.

CharlotteApril

Op 23 april 2011 werd Charlotte Leysen door jullie gekozen als nieuwe wrappers.

Mei

Vanaf 3 mei rest de Cosmogolem doorheen Vlaanderen om jullie wensen te verzamelen. En vier dagen later, op 7 mei was Marc De Bel te gast voor de allereerste uitzending van Ketnet King Size. Voor het tweede jaar op rij kon je op 15 mei komen spelen in Mechelen, op de Speeldag. De laatste wrap in de oude studio vond plaats op 22 december, dus hadden de wrappers een studio meer! Dus besloten ze vanaf 24 mei elke dag bij een andere Ketnetter thuis te gaan wrappen. En vanaf 28 mei is ze er dan: de nieuwe studio! De eerste gaste van Ketnet King Size was Laura Omloop.

Juni

Op 11 juni werd het Ketnet-vakantielied wordt voorgesteld. Even later werd Ketnet.be word uitgeroepen tot ‘beste kinderwebsite van België’ en werden op 25 juni de juniors van 2011 voorgesteld. Bekijk hier het groepslied!

Juli

De interactieve website van het Ketnet-vakantielied werd gelanceerd op 5 juli. Bekijk hier de wrappers in de clip! Op 21 juli, onze nationale feestdag vloog Ketnet over het koninklijk paleis in Brussel, tijdens het defilé.

Augustus

Ketnet Radio heet sinds 14 augustus KetnetHhits. En de allereerste aflevering van De Elfenheuvel werd op 29 augustus uitgezonden.

September

Op 3 september ging het tweede seizoen van Ketnet King Size gaat van start. Op 30 september dan werd er bekendgemaakt wie Junior Eurosong 2011 wint, en ons land dus mocht gaan vertegenwoordigen in Armenië. Tromgeroffel… Femke was de winnares!

Oktober

Vanaf 31 oktober kon je in Plopsaland De Panne lekker griezelen tijdens de Ketnet halloween nocturnes.

November

Op 2 november wrapten Kristien en Peter live vanop de Boekenbeurs en één dag later begon de zoektocht naar de grootste fan van De Elfenheuvel. 11 november (de elfde maand van het jaar) 11 is dé dag voor de elfen, én wrapten Niels en Veronique niet vanuit de studio in het omroepcentrum in Brussel, maar wel vanuit de studio van De Elfenheuvel, even verderop. 12 november zullen de kleinsten altijd blijven herrineren, want dan kwam Sinterklaas, de goedheiligman aan in Antwerpen. Een heuglijke dag! Een andere heuglijke dag, voor Peter en Melvin dan toch: 16 november kwam K3 langs in de studio. De nieuwe Studio 100-reeks Galaxy Park ging van start op 28 november.

December

Op 3 december was het dé grote dag voor Femke, want dan was er de grote finale van Junior Eurosong 2011 in Armenië. Twee dagen later startte nog een nieuwe Studio 100-reeks: ROX en op 11 december Zingaburia. Naar aanleiding van Music for life lanceerde Kristien op 16 december het Ketnet for life-lied. En drie dagen later, op 19 december startte Kristien haar fietstocht voor datzelfde project van Studio Brussel. Vanaf 26 december was het weer tijd voor Ketnet Freezzz in Plopsaland De Panne, en wrapte Kristien maar eens vandaar uit. En op de laatste dag van het jaar stelde ze ook nog de leukste Ketnet-momenten van het afgelopen jaar voor tijdens Ketnet King Size. Heb je het gemist? Geen paniek, want hier kan je alle momenten nog eens herbekijken én -beleven.