Dit is dé trailer van de Nachtwacht-film De Poort Der Zielen

Terug naar overzicht

Groot nieuws voor de fans van ‘Nachtwacht’, die al een tijdje uitkijken naar de eerste beelden van de film. Dat wachten wordt nu beloond, want de filmtrailer van de allereerste ‘Nachtwacht’ film – ‘De Poort der Zielen’ – werd vandaag gelanceerd.

De allereerste bioscoopfilm van de populaire Ketnet-reeks ‘Nachtwacht’ zal vanaf 12 december 2018 te zien zijn in de Belgische bioscopen en vanaf 19 december in Nederland. De film is een coproductie met Ketnet en wordt in België verdeeld door Kinepolis Film Distribution. Regie is in handen van Gert-Jan Booy.

‘De Poort der Zielen’
De bewoners van Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. Vladimir, Wilko en Keelin, de leden van de ‘Nachtwacht’, hebben extra reden tot feesten want hun vriend en mentor Vega mag eindelijk na 77 jaar uit zijn boek komen. Maar de vreugde is van korte duur, want de drie helden krijgen slecht nieuws te horen… Ondertussen beraamt ook de opperdemon Nemmeza snode plannen om alleenheerser te worden over alle werelden. Zal de Nachtwacht sterk genoeg zijn om dit duistere wezen tijdig te stoppen?

Nachtwacht: van maandag tot donderdag om 18.05 uur op Ketnet.

Datum: 19 oktober 2018 om 10:52

Categorie: Nachtwacht

Foto: © Studio 100