De leukste cadeautjes van… Campus 12

Terug naar overzicht

In de reeks ‘De leukste gadgets van…’ nemen we jou mee en tonen we onze favoriete producten van een bepaald Ketnet-programma. Deze keer is het de beurt aan het enorm populaire programma Campus 12.

Campus 12 vertelt het verhaal van stoere bokser Noah De Smidt die op zoek gaat naar zijn tweelingzus Bo De Smidt die van de ene op de andere dag van de aardbodem verdwenen lijkt. Het wordt nog gekker wanneer blijkt dat Noah de enige is die zich zijn zus nog kan herinneren. Het lijkt alsof ze nooit bestaan heeft. Er is echter nog één iemand met herinneringen aan Bo: Sam. Sam is lid van dezelfde boksclub als Noah. Hoewel ze elkaars tegenpolen zijn, kunnen ze niet anders dan samen op zoek gaan.

De leukste cadeautjes

  • Campus 12 cd

Er zit uiteraard veel muziek in Campus 12. De liedjes zijn onder meer Engelstalige bewerkingen van bekende nummers uit het Studio 100 repertoire zoals onder meer Spring, Mega Mindy, K3 en Amika. Een aantal van deze liedjes zullen terug te vinden zijn op dit album, aangevuld met sing-alongversies en enkele ‘speciallekes’.

Adviesprijs: € 10,99

Bestel nu

  • Campus 12 boek ‘De verdwijning van Bo’

Van de ene op de andere dag verdwijnt Bo De Smidt spoorloos van de aardbol. Haar tweelingbroer en stoere bokser Noah De Smidt lijkt de enige te zijn die nog weet dat ze ooit bestaan heeft. Noah kan nergens ook maar één enkele foto van haar vinden en al haar spullen zijn verdwenen! Hij wordt helemaal gek. Waar is Bo? En waarom doet iedereen alsof ze nooit bestaan heeft? Wannabe-bokser Sam, en niet bepaald de beste vriend van Noah, blijkt de enige te zijn die Bo ook mist en überhaupt weet dat ze ooit bestaan heeft. De twee jongens hebben geen keuze en moeten samen op zoek naar het verdwenen meisje. Hun zoektocht leidt al gauw naar het theater en het koor van de rivaliserende familie Vincke. En dat is slechts het topje van de ijsberg…

Adviesprijs: € 14,99

Bestel nu

  • Campus 12 dvd seizoen 1 – deel 1

Campus 12 vertelt het verhaal van een jonge bokser die op zoek gaat naar zijn verdwenen tweelingzus. Tijdens zijn zoektocht komt hij terecht in een artistieke en culturele omgeving die hem totaal vreemd is. Bovendien wordt hij geconfronteerd met de mysterieuze wereld van de alchemie en vreemde wetenschappelijke raadsels. De cast van de reeks is een mix van beloftevolle jonge talenten en ervaren acteurs als Matthias Sercu en Hilde De Baerdemaeker.

Adviesprijs: € 16,99

Bestel nu

Datum: 24 november 2018 om 11:54

Categorie: Campus 12

Foto: © Studio 100