Wie wordt wrapper?: ontdek de vijf kandidaten

Terug naar overzicht

Vandaag kwamen de Ketnetters in Kingsize Live te weten wie de vijf kandidaten zijn om Charlotte Leysen op te volgen als Ketnet-wrapper. Eind juni kondigde Charlotte Leysen aan dat ze na acht jaar stopt als Ketnet-wrapper. Ze deed toen een oproep naar nieuw talent. Uit honderden kandidaten gaan nu vijf kandidaten de strijd aan. De komende vier weken kiezen de Ketnetters zelf wie hun nieuwe wrapper wordt tijdens de spannende online zoektocht: Wie wordt wrapper?

De kandidaten


Aaron Blommaert

Aaron is 17 jaar en afkomstig uit Aalst. Hij is net begonnen aan zijn laatste jaar middelbaar. Hij was reeds op Ketnet te zien als Robin in de reeks 4eVeR, speelde de hoofdrol in Ketnet Musical: Kadanza en is één van de 5 jongens van de nieuwe boysband Bobby. Binnenkort is Aaron ook te zien in een musical over de val van de Berlijnse muur.

Dieter Janssens

Dieter is 21 jaar en komt uit Grimbergen. Hij is leerkracht lagere school, een jeugdmonitor in hart en nieren, bespeelt verschillende muziekinstrumenten, heeft goeie dansbenen en traint met zijn opa voor een marathon.

Esther Mwanu

Esther is afkomstig uit Laakdal. Ze is 21 jaar en studeert communicatiewetenschappen in Leuven. Esther is bezeten van dansen, is een heel rustig type met droge humor en heeft een hekel aan dt-fouten.

Tinneke Van Ransbeeck

Tinneke komt uit Meldert (Oost-Vlaanderen) en is 23 jaar. Ze is kinesist en begint nu aan opleiding radio aan het RITCS. Tinneke zit bij de scouts, is een globetrotter, speelt diatonische accordeon en is gek op folkmuziek.

Gloria Monserez

Gloria komt uit Wijgmaal, is 18 jaar en begint aan haar eerste jaar grafische vorming aan het KASK in Antwerpen. Ze is één van de Helden van Ketnet en woont op een boot.

Wie wordt wrapper?

Vanaf morgen kunnen de Ketnetters de vijf kandidaten beter leren kennen door hen altijd en overal online te volgen. Dat kan van maandag tot en met donderdag tussen 18.30 uur en 19.00 uur in de livestream en dag en nacht in de Wie wordt wrapper?-feed in de Ketnet-app en op Ketnet.be. Tijdens de weekends kunnen de Ketnetters een samenvatting van hun online avonturen op televisie bekijken.

De grote finale van Wie wordt wrapper: op zondag 18 oktober omstreeks 18.05 uur in de Ketnet-app en op Ketnet.

Datum: 22 september 2019 om 11:33

Categorie: Geen categorie