Tweede seizoen voor populaire Ketnet-reeks 4eVeR

Terug naar overzicht

Vandaag werd de laatste aflevering van 4eVeR uitgezonden. Maar de fans moeten niet getreurd zijn, er komt namelijk een tweede seizoen!

De serie kreeg in de beginweek redelijk wat tegenstand van de fans van D5R die de serie te veel vergeleken. Ondertussen heeft iedereen 4eVeR kunnen omarmen en is iedereen al weken in de ban van Gamil, Emma, Robin en Lore.

Over 4eVeR
4eVeR volgt het wel en wee van de vier vrienden en hun gezin. De gezinnen zijn verschillend van samenstelling en achtergrond. Emma, Lore, Gamil en Robin zijn kind aan huis bij elkaar. Ze volgen dezelfde richting op school of hebben dezelfde hobby. Ze verschillen van karakter en temperament, maar er zijn drie dingen die hen binden: hun vriendschap, de relatie tussen de verschillende families, en de buurt. Veel van de verhaallijnen hebben te maken met de families en met de relatie van Emma, Lore, Gamil en Robin met hun broertje of zusje, met hun ouders en grootouders. Ook de bejaarde buurvrouwen van Robin, de zussen Antoinette en Bernadette, spelen een belangrijke rol. En verder staat de vriendschap van de vier centraal.

Datum: 30 maart 2017 om 18:51

Categorie: 4eVeR