‘Stafari’ en ‘De Elfenheuvel’ weer op dvd door 20 jaar Ketnet

Terug naar overzicht

20 jaar Ketnet: het is één groot feest! Vorige week lieten we nog weten dat er een speciale 20 jaar Ketnet-cd komt. Maar er is nog leuk nieuws: er komen enkele dvd’s uit van oudere Ketnet-programma’s.

Stafari, Postbus X en De Elfenheuvel zijn de drie programma’s waar er voorlopig dvd’s van uitkomen.

Stafari werd in 2003 gemaakt en gepresenteerd door toenmalige Ketnet-wrapper Staf Coppens! Staf ging samen met zijn hond Wafke/Blafke op zogenaamde ‘safari’ en kwam steeds terecht in dierentuinen, in het wild, een dolfinarium om meer te weten te komen over bepaalde diersoorten. Er werden ongeveer 40 afleveringen gemaakt. 10 van die afleveringen zijn te koop op de dvd van Stafari.

 

De Elfenheuvel is een magische telenovelle over Dagmar, de elfenprins jaar. Zijn vader, Koning Zirkos, stuurt hem naar de mensenwereld omdat hij zich verwend en onverantwoord heeft gedragen. Hij belandt in een prettig gestoord gastgezin, de familie Ranonkel. Dagmar probeert angstvallig zijn identiteit geheim te houden, wat knap lastig is met een stel vleugels op de rug.

De dvd van het beste van drie seizoenen De Elfenheuvel samen. Het bevat de compilaties van de Elfenprins, de Elfenjager en De Elfenvloek, de drie seizoenen van de serie.

Postbus X is een programma dat werd gemaakt van 1988 tot 1994, toen Ketnet nog niet bestond. Maar de serie werd wel succesvol herhaald op Ketnet.

Alle dvd’s komen op 17 november uit, maar zijn natuurlijk nu al te reserveren.

Datum: 7 november 2017 om 23:51

Categorie: 20 jaar Ketnet

Foto: © Lies Willaert