Spring komt naar Throwback Thursday!

Terug naar overzicht

Er is een nieuwe, grote naam toegevoegd aan de affiche van Throwback Thursday! Niemand minder dan Spring zal optreden tijdens het verjaardagsconcert voor 20 jaar Ketnet.

Bijna 10 jaar na de split van de band Spring komt er een reünie! Tijdens Throwback Thursday in het Sportpaleis zal de band eenmalig terugkeren en alle aanwezigen trakteren op een uniek concert ter ere van 20 jaar Ketnet. Throwback Thursday werd vorige week aangekondigd op MNM en was na amper twee dagen al volledig uitverkocht. Vanochtend werd een tweede concert aangekondigd.

Daarnet werd, ook op MNM, aangekondigd dat Spring naar Throwback Thursday komt. Acteurs Jelle Cleymans, Cara Van der Auwera en Dami Corlazzoli kwamen daarvoor speciaal naar het Marathonradiohuis in Leuven.

Jelle Cleymans:
Tom De Cock van MNM opperde drie jaar geleden aan mijn keukentafel dat het een leuk idee zou zijn om een reünie van Spring te doen, want tijdens Marathonradio worden onze liedjes elk jaar massaal aangevraagd. We zijn nu drie jaar verder en de roep van de vroege Ketnetgeneratie werd ook luider, waardoor de goesting om het nog eens te doen ook groter werd. Ik ben ook heel blij dat het niet alleen bij mij zo is, maar dat ook Cara en Damian diezelfde goesting hebben in een reünieconcert.

Cara Van der Auwera:
Spring is voor de fans nooit echt weggeweest en omdat de vraag voor een reünie steeds luider klonk, ben ik echt héél blij dat we samen met de fans er een ongelofelijk feest van kunnen maken in het Sportpaleis. Ik heb er alvast enorm véél zin in!

Damian Corlazzoli:
Tien jaar terug in de tijd! Twintig jaar Ketnet is de ideale gelegenheid om dit nog één keer te doen en het Sportpaleis als locatie maakt het alleen maar leuker!

Spring was sinds 2002 een razendpopulair programma op Ketnet. Een deel van de acteurs ging op tournee door Vlaanderen als Spring, de band. In 2008 kwam er een einde aan het programma en de groep.

Datum: 23 juni 2017 om 15:22

Categorie: 20 jaar Ketnet, Throwback Thursday

Foto: © Ketnet / Studio 100