Save the date: Het Gala van de Gouden K’s komt terug!

Terug naar overzicht

Ook in 2017 zet Ketnet de populairste programma’s, acteurs en schermgezichten in de bloemetjes tijdens Het Gala van de Gouden K’s. De opnames vinden plaats op 4 februari 2017 in Brussel.

Het Gala van de Gouden K’s komt terug. En hoe! Het Gala wordt volgend jaar nog groter en nog spectaculairder, laat Ketnet weten op zijn website. Dat wordt ook al meteen duidelijk als je weet waar de opnames zullen plaatsvinden. Ketnet koos namelijk voor Paleis 12, een supergrote zaal in Brussel, vlakbij het Atomium.

In Paleis 12 vinden twee dagen voor Het Gala van de Gouden K’s ook de opnames plaats voor de MIA’s: de Vlaamse muziekprijzen, uitgezonden op Eén. Dat wil dus zeggen dat beide awardshows grotendeels hetzelfde decor zullen gebruiken, met enkele kleine aanpassingen.

En er is nog leuk nieuws, want je kan de wervelende show zélf meemaken! De ticketverkoop voor het Gala is vandaag van start gegaan. Een ticket kost €18. In de zaal zijn zowel staanplaatsen als zitplaatsen. De opname start op zaterdag 4 februari 2017 om 19u. Klik hier om jouw tickets te bestellen.

De categorieën en genomineerden worden later bekend gemaakt. Wanneer het Gala precies wordt uitgezonden, is ook nog niet geweten.

Datum: 18 november 2016 om 18:47

Categorie: Het Gala van de Gouden K's 2016

Foto: © VRT