Ook W817 komt naar Throwback Thursday!

Terug naar overzicht

Goed nieuws voor de fans van W817: na 15 jaar kunnen ze hun favoriete acteurs weer aan het werk zien! Ter ere van 20 jaar Ketnet komen ze naar het Sportpaleis.

Naar aanleiding van de W817-re√ľnie van enkele dagen geleden bevestigde Ketnet aan Het Nieuwsblad dat er meer zit aan te komen. Tijdens Throwback Thursday, het 20 jaar Ketnet-verjaardagsconcert in het Sportpaleis, kan je de acteurs in levenden lijve zien!

Ketnet-woordvoerster Tine Plasmans:
Een deel van de cast van W817 zal inderdaad te zien zijn op Throwback Thursday in het Sportpladijs. Elke groep die in 20 jaar Ketnet een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten is daar meer dan welkom. En W817 is daar zeker een deel van.

Wat ze juist zullen doen tijdens de concerten, wordt momenteel besproken.

Naast W817 staan ook onder andere Samson & Gert en Spring op het programma. De shows worden gepresenteerd door voormalig Ketnet-wrappers Sofie Van Moll en Steven Van Herreweghe. Achteraf zorgt Peter Van de Veire, ook ooit nog Ketnet-wrapper, voor een afterparty.

De concerten vinden plaats op 29 en 30 november en op 4 en 5 december. Voor alle info en tickets kan je terecht op throwback.be.

Datum: 5 oktober 2017 om 11:26

Categorie: 20 jaar Ketnet, Throwback Thursday, W817

Foto: © VRT

Bron: Het Nieuwsblad