Nieuwe Ketnet Musical heet Team U.P.

Terug naar overzicht

Al voor het vierde jaar op rij slaan Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een nieuwe editie van Ketnet Musical. Niemand minder dan Sander Gillis zal zijn zangtalent tonen in één van de hoofdrollen in Team U.P.

De musical speelt zich af in het topsportinternaat U.P., waar kracht en prestatie hoog in het vaandel staan, is alles één grote competitie. Wie is de snelste? Wie is de sterkste? Wie is de populairste?… In deze school komt Lars, de zoon van een groot sporter, tegen zijn zin terecht. Maar niet iedereen is even blij met zijn komst…

Ketnet-wrapper Sander Gillis zal volgend jaar één van de hoofdrollen vertolken.

Sander Gillis:
Ik heb er belachelijk veel zin in, het is een heerlijke uitdaging. Het is een van de warmste projecten van Ketnet, waarvan ik lang dacht: verdorie, kon ik maar zingen en dansen, dan kon ik meedoen! Na een surreële dansauditie, waarbij ik voortdurend naar de verborgen camera aan het zoeken was, en een zangauditie met ‘Dos cervezas’ is het nu zover. Dit gaat zo onvergetelijk worden!

Zoals bij de vorige edities gaat Ketnet opnieuw op zoek naar talent in Vlaanderen. Voor Team U.P. zoeken we niet enkel zang- en danstalent maar ook sporttalent. De zoektocht zal dit najaar te zien zijn op Ketnet. De musical komt naar de zalen in het voorjaar van 2018.

Audities tijdens Ketnet Musical

Net zoals bij de vorige edities, kunnen kinderen deelnemen aan de preselecties voor Ketnet Musical op vijf van de zes locaties van de Ketnet Zomertour. Er zijn in Diest op 27 augustus geen audities voor Ketnet Musical. Inschrijven voor de preselecties kan via ketnetmusical.be.

De Ketnet Zomertour trekt dit jaar naar zes steden: Mol (8 juli), Sint-Niklaas (15 juli), Wenduine (23 juli), Sint Truiden (30 juli), Ieper (19 augustus) en Diest (27 augustus). Ketnetters kunnen tijdens de zomertour op de foto gaan met hun favoriete Ketnet-artiesten, meedoen aan spelletjes én kunnen er genieten van een spetterende show met heel wat Ketnet-gezichten. Onder meer de KetnetBand, Kaatje en Ghost Rockers zullen aanwezig zijn. Voor de allerkleinsten is er de Ketnet Jr. corner.

De nieuwe Ketnet Musical gaat op 3 maart 2018 in première in het Plopsa Theater in De Panne.

Datum: 19 juni 2017 om 17:58

Categorie: Ketnet Musical - Team U.P.

Foto: © VRT

Bron: Persbericht Ketnet