‘#LikeMe In Concert’ in de Lotto Arena!

Terug naar overzicht

Op 7 april is het zover, dan komt de cast van de nieuwe Ketnet-hitserie ‘#LikeMe’ naar de Lotto Arena met ‘#LikeMe In Concert’! Beleef samen met Caro, Vince, Camille, Yemi en Kyona een wervelende show boordevol dans en natuurlijk jouw favoriete hits.

De succesreeks ‘#LikeMe’ ging op 13 januari 2019 in première op Ketnet en vond sindsdien zijn weg naar duizenden kijkers van alle leeftijden. De muzikale reeks vertelt het verhaal van Caro en haar zoektocht in het leven aan de hand van tijdloze Nederlandstalige klassiekers die voor de gelegenheid in een nieuw en modern jasje werden gestoken.

De vijf castleden brengen er samen met Hugo Sigal en Janine Bisschops 21 nummers. De gelegenheid bij uitstek voor jonge en minder jonge Ketnetters om uit volle borst mee te zingen!

Na afloop van het eerste seizoen op Ketnet bijten de 5 hoofdpersonages de spits van hun Vlaamse tournee af in de Lotto Arena. Wil jij de cast van ‘#LikeMe’ live aan het werk zien? Bestel dan snel je tickets en zing weldra luidkeels mee met hits als ‘Ik wil je’, ‘Allemaal’, ‘Een vrouw’,…

“We hadden nooit gedacht dat #LikeMe zijn weg zou vinden naar zoveel huiskamers. En nu mogen we de muziek uit de reeks zelfs live brengen, op zo’n groot podium, voor zoveel jongeren en hun familie … Onze stoutste droom wordt werkelijkheid en we hebben er waanzinnig veel goesting in!”
Pommelien, Maksim, Joey, Camille en Francisco

Kaarten kosten 22,15, 27,56 en 32,98 euro.

#LikeMe In Concert, een belevenis voor de hele familie, op zondag 7 april in de Lotto Arena!

Klik hier om de tickets te bestellen.

Datum: 22 februari 2019 om 14:18

Categorie: #LikeMe