Ketnet-wrapper Leonard stopt na bijna 6 jaar

Terug naar overzicht

Karrewiet had vandaag een bijzonder nieuwtje. Ketnet-wrapper Leonard Muylle is binnenkort niet langer op het scherm te zien. Hij blijft echter wel bij Ketnet en zal achter de schermen meewerken aan de programma’s.

Leonard Muylle (30) startte op 6 december 2012 als wrapper bij Ketnet, samen met MNM-DJ Sander Gillis. Leonard werd kort daarvoor bekend door zijn rol als Rinus Ranonkel – ook vaak Wiki genoemd – in de Ketnet-serie De Elfenheuvel. Later was hij ook te zien in programma’s als Welkom in de Wilton, Ben ik familie van, Goed Gezien en de Geonauten.

In Karrewiet vertelde Leonard vandaag dat hij na vijf en een half jaar stopt als Ketnet-wrapper. Zijn collega-wrappers organiseren op 2 september een groots afscheidsfeest.

Leonard Muylle:
Ik heb hier bijna alleen maar hoogtepunten beleefd. Bij Ketnet heb ik me altijd 12 jaar gevoeld. Er is geen plek op de wereld waar je zo het kind in jezelf naar boven kunt halen.

Ketnet heeft nog niet bekend gemaakt of er voor opvolging gezorgd zal worden. Het huidige wrapperteam bestaat uit Charlotte Leysen, Sien Wynants, Sander Gillis, Sarah Mouhamou en Thomas Van Achteren.

Datum: 22 juni 2018 om 17:03

Categorie: Wrappers