Alle afleveringen van De Regel van 3S op dvd

Terug naar overzicht

Het eerste seizoen van ‘De Regel van 3S‘ is volledig op Ketnet getoond. Nu wordt het weer even afkicken tot 2018 voor het tweede seizoen van De Regel van 3S.

‘De Regel van 3S’ is een detectivereeks over de 17-jarige Dries Deckers. Door zijn impulsieve karakter wordt Dries ongewild geconfronteerd met een criminele zaak, waar de politie maar geen vat op krijgt. Gelukkig heeft hij een hele bijzondere eigenschap. Dries kan onzichtbaar worden wanneer hij zich opwindt. Niet veel mensen weten dit. Gelukkig kan hij vertrouwen op zijn twee beste vrienden Roos en Hassan. Zij staan ook steeds paraat wanneer Dries zich weer zwaar in de nesten werkt.
Slaagt Dries er wel in om met zijn eigen regel, ‘de regel van Dries’, de zaak op te lossen?

De dvd van De Regel van 3S is voor 24,99 euro te koop.

 

Het boek

Er is ook een boek geschreven, met een ander verhaal dan in de serie.

Dries houdt van surfen, net als zijn vrienden Hassan en Roos. Maar dan zijn ze getuige van een ongeluk op zee. En enkele dagen later worden een heleboel kunstwerken gestolen.Dries, Hassan en Roos gaan op onderzoek en belanden in een vreemd avontuur. Zullen ze samen met hoofdinspecteur Bellemans de daders ontmaskeren? En wie is Nadia Petrova, de rijke eigenares van het luxejacht Octopus, en wat is haar plan?

Het boek van De Regel van 3S is voor 14,99 euro te koop.

De Regel van 3S: vanaf 2018 weer op Ketnet.

Datum: 11 juni 2017 om 22:23

Categorie: De regel van 3S

Foto: © VRT